Een fietsaccu kopen door middel van een motor wordt meestal een gemotoriseerde fiets genoemd. Zo’n fiets bevat een motor die eraan is bevestigd en is echt gewend om de berijder te begeleiden bij het trappen. Deze motoren worden elektrisch aangedreven. De motoren in de fietsen kunnen bescheiden zijn om de berijder te helpen de fiets voort te drijven op moeilijk terrein. Veel grotere elektromotoren drijven fietsen aan voor langere afstanden. Het elektrische vermogen op deze fietsen is voorzien van oplaadbare batterijen. Fietsen met motor die te koop zijn, zijn slechts in enkele landen verkrijgbaar, zoals Duitsland en China.

This image has an empty alt attribute; its file name is 28fietsaccu-kopen.jpg

Het bouwen van een gemotoriseerde fiets is meestal een onderneming die u zelf kunt doen binnen een aantal basismaatregelen.

1. Zoek om te beginnen naar een fiets die in zeer goede staat verkeert. Dit komt doordat de motor de fietsen extra belast. De fiets moet ook een drager hebben. Dit is vaak waar de batterijen waarschijnlijk zullen worden vastgebonden.

2. Het tweede detail dat u moet hebben, is vaak een batterijpakket en batterijen. Bij een fiets met motor gaat het om accu’s van 24 of 36 volt. Het batterijpakket zou een oplader moeten hebben om de batterijen elke keer dat ze worden verkleind op te laden.

3. Bij het kopen van een motor voor die fiets, kan het cruciaal zijn om strikt de gevraagde motor te kopen. De motor moet een kettingwiel hebben. De meeste fietsmotoren hebben geen tandwiel. Dit soort motoren heeft veel aanpassingen nodig om bij het tandwiel te passen en kan na een korte periode van uw tijd stoppen met werken. De afmeting van het tandwiel rond de elektromotor moet ook overeenkomen met die op de fiets.

4. Weer een ander stukje machines dat aan de fiets wil, is echt een gaspedaal. Een 1 / aluminium metalen plaat en een fietsketting met enkele snelheid.

5. Al snel na het verzamelen van alle gewenste apparatuur, is het mogelijk om deze voor de fiets te koppelen. Sluit de gashendel aan op de controller. De motor kan worden gekoppeld aan de controller. Gebruik draden om de batterijen voor de controller aan te sluiten.

6. Direct nadat u alle secties heeft aangesloten, schakelt u de gashendel om om te controleren of de motor draait. Als het echt werkt, kan de motor over de fiets worden gemonteerd.

7. De motor is vooringesteld op het fietsdriehoekframe. De motor is samen met het tandwiel uitgelijnd om de fiets elektrisch van stroom te voorzien. De controller is gemonteerd op uw fietslichaam van waaruit deze de elektrische methode bedient.

8. Controleer de motor nog een keer voordat u de constructie bevestigt. Als het werkt, betekent dit dat alles in orde is. Als dit niet het geval is, controleer dan voorzichtig de link om er zeker van te zijn dat deze echt correct is.

9. De gashendel zit op het stuur en het accupakket zit vast in de drager.

10. Test de fiets nogmaals om te zien of u zonder problemen kunt trappen en de motor kunt gebruiken.

Deze fietsen zijn momenteel behoorlijk duur en het kan u helpen veel geld te besparen voor degenen die in staat zijn om een ??persoon voor uzelf te bouwen. Mogelijk hebt u contact met uw buurtmonteur om u te helpen bij het aansluiten van de motor. De motorfiets blijft geclassificeerd voor een fiets, daarom dient een berijder zich te houden aan de richtlijnen en basisveiligheidsstappen die gesteld worden aan fietsklanten. U moet ook voorzichtig zijn bij het rijden door de veiligheid van andere pendelaars in gedachten te houden.

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *